SISUSTUSSUUNNITTELU

varaa maksuton tapaaminen

ESIMERKKI HAVAINNEKUVASTA

ESIMERKKI MOODBOARDISTA

Saat hyväksyttäväksesi jokaisen vaiheen

Tarjoan laaja-alaisesti sisustussuunnittelupalveluita sekä pieniin että suurempiin kokonaisuuksiin. Autan kokonaisvaltaisessa sisustus- ja/tai tilasuunnittelussa.

Tarpeistasi riippuen suunnittelu voi koskea koko kotia tai rajoittua osaan siitä, esim.
kylpyhuoneen suunnittelu. Apua saat myös pienempiin kokonaisuuksiin, kuten kalustehankintoihin tai asunnon tärkeiden yksityiskohtien toteuttamiseen.

Suunnitteluprojekti alkaa aina tapaamisella kohteessa, jossa käydään läpi projektin sisältö ja laajuus. Tämä tapaaminen on asiakkaalle aina maksuton. Projekti voi sisältää yhden tai useamman suunnitteluelementin:
- Tilasuunnittelu: kodin mitoitukseen ja toiminnallisuuteen liittyvät muutokset, esimerkiksi huonejärjestyksen muutokset
- Kiintokalustesuunnittelu: keittiö, kylpyhuone, wc, kodinhoitohuone, vaatesäilytys
- Pintamateriaali- ja värisuunnittelu: lattiamateriaalit ja sävyt, seinien ja kattojen sävyt, mahdolliset seinäpaneloinnit, lattia- ja kattolistat
- Tekstiilisuunnittelu: verhot, matot, irtokalusteiden tekstiilit, koristetyynyt, päiväpeitot, torkkupeitot jne.
- Valaistusuunnittelu: pitää sisällään sekä irto- että kiintovalaistussuunnittelun
- Irtokalustesuunnittelu: olemassa olevien säilytettävien huonekalujen sijoittelu ja yhdistäminen mahdollisesti uusiin hankittaviin huonekaluihin
- Tarjouspyynnöt kaluste- ja materiaalitoimittajilta
- Budjetointi: pidän huolta, että projektimme pysyy määritetyn budjetin puitteissa
- Remontin koordinointi: voit ulkoistaa myös tämän osan projektistasi, jolloin huolehdin projektista suunnittelusta toteutukseen asti alan ammattilaisten kanssa

Toimin läheisessä yhteistyössä omien alojensa ammattilaisten kanssa, jolloin voit luottaa ratkaisujen soveltuvuuteen juuri sinun tarpeisiisi. 

Ensimmäisen maksuttoman tapaamisen jälkeen saat tarjouksen suunnittelutyöstä. Tässä vaiheessa mahdollinen määritelty budjetti sekä aikataulu projektille on hyvä olla tiedossa.

Tarjouksen hyväksyminen käynnistää itse suunnittelutyön. Tässä kohdin tapaamisessa käydään vielä yksityiskohtaisesti läpi kaikki projektiin liittyvät suunnitteluelementit.

Ensimmäisessä vaiheessa saat nähtäväksesi moodboardmaisesti toteutetun  sisustuskonseptin. Välivaiheessa saat kaikki valitut materiaalit ja elementit nähtäväksesi.

Kun lopulliset päätökset valinnoista on tehty, saat lopulliset suunnitteluaineistot värillisinä 3D-kuvina. Kuvat ovat suuntaa-antavia ja niiden avulla pystyt helposti hahmottamaan lopputulosta. Lisäksi toimitan huonekortit, joihin on tarkasti kirjattu kaikki toteutukseen tulevat materiaalit ja elementit. Huonekorttien ja 3D-kuvien avulla remontin toteuttaminen on selkeää.

Jos tarvitset apua remonttisi toteuttamisessa, niin autan mielelläni esim. hankinnoissa ja/tai projektin koordinoimisessa yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Hinta: 85 eur / tunti + alv

SISUSTUSNEUVONTA

Sisustusneuvonta on sisustussuunnittelua pienemmässä mittakaavassa. Joskus muutaman tunnin konsultaatio sisustussuunnittelijan kanssa voi hyvin riittää.

Sisustusneuvonta on hyvä vaihtoehto esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:
- Toivot vahvistusta suunnitelmillesi. Sinulla on vaihtoehtoja tulevasta remontin toteuttamisesta, mutta ennen lopullisia päätöksiä haluat keskustella valinnoista ammattilaisen kanssa.
- Tarvitset apua kotisi pintamateriaalien valintaan, esim. lattiamateriaalit tai seinien maalisävyt.
- Asunnossasi on jokin ongelmakohta, esim. vaatesäilytys, lasten huoneen toimivuus tai olohuoneen kalustuksen sijoittelu, johon toivot ratkaisua.
- Toivot mietintäapua asunnon tilojen uudelleen sijoitteluun.
- Tarvitset ideoita uusien irtokalusteiden hankintaan: mikä sopisi mihinkin ja mistä niitä voisi hankkia.
- Tarvitset apua sisustamisessa olemassa olevien huonekalujen kanssa ja/tai miten stailata kotisi uuteen uskoon. Joskus pienelläkin uudelleen järjestämisellä saa paljon aikaan!

Ota rohkeasti yhteyttä, tulen tosi mielelläni konsultaatiokäynnille!

Hinta: 180 eur / 2 tuntia tai 400 eur / 5 tuntia. Hinta sisältää alv.

Sisustusneuvontakäynnit eivät sisällä kirjallisesti tuotettua materiaalia tapaamisen jälkeen. Lisätöistä sovitaan tapauskohtaisesti erikseen.

ota yhteyttä

ota yhteyttä

STAILAUS-PALVELUT

Asunnon stailaus myyntikuntoon maksimoi tutkitusti asunnon arvon sekä lyhentää myyntiaikaa. Sama pätee myös kalustettujen asuntojen vuokraamiseen. Palvelen sekä yksityisiä asunnon myyjiä että kiinteistönvälitystoimistoja.

Tarjoan myös sisustusstailaus-palvelua sekä kuvausjärjestelyitä. Kauttani saat ammattivalokuvaajan kuvaamaan kohteesi.

Hinta tarjouksen mukaan. 

ota yhteyttä

PALVELUT YRITYSASIAKKAILLE

Luoko toimitilanne oikeanlaista kuvaa yrityksenne imagosta?

Tarjoan tila-/ ja sisustussuunnittelua, remontoinnin koordinointia sekä sisustusneuvontaa myös pienyrityksille.

Kommunikoiko myös muu yrityksenne visuaalinen ilme haluttua yritysimagoa? Ovatko markkinointitoimenpiteet suunniteltu tehokkaasti tukemaan tätä?

Välillä pienten asiantuntijayritysten omat resurssit, aika tai osaaminen, eivät riitä yrityksen markkinoinnin suunnitteluun. Osana tila-/sisustussuunnittelua käyn tarvittaessa kokonaisvaltaisesti läpi mm. myös yrityksenne visuaalisen ilmeen sekä markkinoinnin toimenpiteet. Voit ulkoistaa markkinointiin liittyvien kehitysprojektien vetovastuun ja näin voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

MInulla on 15 vuoden kokemus strategisista kuluttajabrandi-markkinoinnin tehtävistä kansainvälisistä yrityksistä (LU/Danone, L'Oréal, Vaasan/Lantmännen).

Voit tutustua markkinoinnin kokemukseeni tarkemmin


Palan halusta päästä kehittämään juuri sinun liiketoimintaasi!

Hinta tarjouksen mukaan.


ota yhteyttä

LinkedIn profiilissani.

”Riikan kanssa oli todella miellyttävää ja helppoa työskennellä. Hänellä on pettämätön tyylitaju ja kyky ottaa kohde ja asiakkaan toiveet huomioon. Riikka panosti ihailtavan paljon referensseihin ja suunnitelma oli erittäin kattava ja luova. Hänen inspiroivan ehdotuksensa pohjalta oli helppo kommentoida mitkä ideat miellyttivät eniten. Riikka panosti projektiin täysillä ja laittoi eri hintaluokan lisäehdotuksia aina, kun löysi jotain sopivaa. Hänen ammattitaitoonsa pystyi luottamaan ja tuntui heti alusta alkaen, että olemme hyvissä käsissä.”

-Sanna

Tehdäänkö myös sinun kotiunelmistasi totta?

ota yhteyttä

Piditkö näkemästäsi? Jutellaan sinun kohteestasi!

Ota yhteyttä  ja sovitaan maksuton tapaaminen, jonka perusteella saat tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi. Tämä ei sido sinua mihinkään.

ota yhteyttä

 "Riikka suunnitteli kaupunkikaksiomme alusta loppuun sekä stailasi asunnon kuvauksiin. Hän kuunteli toiveitamme ja todella paneutui asiaan. Tavoitteena oli edullisesti toteutettava erittäin tyylikäs ja aikaa kestävä sisustus. Saimme selkeän ja havainnollisen suunnitelman, jonka mukaan toteutus oli helppo tehdä. Riikka oli helposti tavoitettavissa, neuvoi käytännön haasteissa ja opasti hankintojen teossa. Kommunikointi oli  ystävällistä ja suoraa. Lopputulos ylitti odotukset. Olemme erittäin tyytyväisiä. Luotamme jatkossakin Riikan ammattitaitoon sisustussuunnitelmissa ja ehdottomasti suosittelemme häntä muillekin."

-Kaisa